Wednesday, 13 July 2011

I love my tattoo!

Noniin vihdoin on kunnon kuvaa tästä minun tatuoinnista :)Tää on nyt viikon mulla ollu ja tykkään kyllä tosi tosi paljon!! Aivanko tää kuva olis ollu mulla tässä aina!

Mitä mieltä te ootte? :)Noora

8 comments:

 1. Ihana ihana ihana!! Samaan kohtaan haluaisin mieki, tekstin kylläki.. :) Vaikka tiedän, et kipu on täysin yksilöllistä, nii kysytäänpäs silti: sattuko hurjasti?

  ReplyDelete
 2. Voi kiitos! :) Mie kans mietin tekstiä silloin joskus ennen joulua, kun aloin suunnitteleen kunnolla mitä haluan, mutta päädyin sulkaan :)

  Eka viiva ei sattunu oikeastaan yhtään ja ihmettelinki, että tältäkö se nyt sitten vaan tuntuu. Eipä kauaa menny, kun se siirty vähän herkemmille alueille ja se kyllä sattu! Jalkapohjan iho on niin ohutta, että tuohon alas sattu aika paljon.

  Onneksi oli Jasu mukana niin sille pysty kokoajan jutteleen niin ei tarvinnu keskittyä siihen neulaan. Muutama v*ttu sana kyllä silti pääsi :D Voisin kattoa jos löytyy joku hyvä video niin pistän tännekki!

  ReplyDelete
 3. No tuo on kyl kans aivan huippuihana tuo sulka! :) Ei varmasti kaduta, vaikka tuon tekstin tilalta otitkin. Ja sitäpaitsi, vielähän tässä on koko tulevaisuus aikaa laittaa itsensä kärsimään... ;D

  Haha, "oho, eihän tää satu yhtään.." ja päälle hirveä kiroilu :D Joo, mut sitä mie oon kans aatellu, että ku tuo iho on noin ohutta, nii varmasti kirpasee. Tai ehkä toi on vähän liian lievä ilmasu.. :D Mut jos löytyy videota, nii laita ihmeessä.

  Onks sulla jotaki suunnitelmia ottaa lisää tatuointeja? Niin mie oon kuullu sanottavan, että kerran ku ottaa nii se on menoa se.. :D

  Kilometrin pitunen kommentti, mutta loppuun vielä pitää sanoa, että tosi ihana ja aito tämä blogi. :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos paljon kivasta kommentista!

  Ei kyllä kaduta pätkän vertaa! :) Oon yhtä toista tatuointia suunnitellu kans, mutta saa nähä milloin otan jos otan ollenkaan. Vielä ei ainakaan ole mikään hinku hommata lisää kuvia ihoon :)

  Pakko kysyä, että ootko kans jostain Rovaniemen suunnilta kun kirjotat mie ja sie? :D

  ReplyDelete
 5. Ihana tatuointi! Symboloiko tuo sulka sulle jotain? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä oikeastaan. Tykkään vaan sulista hirveästi ja tuohon kohtaa tuo sulka sopiki aivan mainiosti :)

   Delete