Wednesday, 18 May 2011

Paljastus

No sama kai se on täällä blogissakin vihdoin ilmoittaa, että oon tulossa takaisin tänne Perthiin pidemmäksi aikaa (niin kuin joku lukija aavistikin) Suomen reissun jälkeen! Joulun aikoihin sain idean tänne jäämisestä ja siitä lähtien oon suunnitellut kaikenlaista :) Kohta oon ollu täällä melkein 8kk, eikä tämä todellakaan ole vielä tarpeeksi! Odotan jo niin innolla, että talvi loppuu ja tulis se aivan ihana kesä taas tänne!! Pakko myöntää, että oon aika rakastunu tähän maahan..


Eihän näitä maisemia pysty mitenkään vielä jättämään!


25.5. alkaa siis vain lyhyt loma ja 5.6. oon jo BACK TO AUSTRALIA! Tarkoitus olis olla ens vuoden toukokuuhun asti, mutta eihän sitä koskaan tiiä mitä tulee tapahtumaan. Au pair hommat ainakin loppuu 30.6. ja sen jälkeen se oikea elämä ja seikkailu vasta alkaakin!! ;) Ei millään malttais oottaa, kun tietää, että on kaikkea niiin kivaa eessä päin!
Noora

5 comments:

 1. Mitä oot suunnitellu tekeväs siellä au pair hommien jälkeen? :)

  ReplyDelete
 2. Au pair hommiahan ei kai lasketa toisen viisumin saamisen piikkiin? Etkös siis joudu lähtemään tekemään "oikeita" töitä saadaksesi sen toisen vuoden viisumin? Korjaa toki jos olen väärässä :)
  T. joku, joka harmittelee tuota Ausseihin pääsemisen vaikeutta!

  ReplyDelete
 3. Marja: Aivan oikeassa olet! Ensimmäisen viisumin aikana pitää tehä 3kk "farmihommia", että voi saada toisen viisumin :) Eli heti kun au pair hommat loppuu, niin suuntaan farmille hommiin. Oon kyllä onneksi tehny niitä jo jonku verran! :)

  Anonyymi: Tuossa yläpuolella se eka suunnitelma tuliki jo, mutta farmihommien jälkeen olis tarkotus hankkia työ ja kämppä, mutta myös matkustella jossain vaiheessa! :)

  ReplyDelete
 4. hui eikö tuo just oo jokasen äidin kammotus että tytär jääkin sinne maahan mihin lähti! :D itelläki just ajankohtasena mahdollinen lähtö jenkkeihin aupairiksi ja äitin (ja mummun) suurin huoli on että lopulta jään sinne ja tulevat lapsenlapset asuuki maapallon toisella puolella :D

  ReplyDelete
 5. Joo o!! Sitähän se meiän äitiki varmaan pelkää, että rakastun tulisesti johonki kengurunkasvattajaan ja jään tänne sen vaimoksi :D

  Äiti, iskä ja mummo haluais, että tulisin jo kotiin, mutta mieluummin otan Australiasta nyt kerralla kaiken irti ja tuun sitten vuoden päästä Suomeen :) Siellä kuitenki ehtii olla niin paljon vielä.

  Toivottavasti löydät kivan perheen jenkeistä!! :)

  ReplyDelete