Monday, 27 October 2014

Incredible India


Huh en tiiä pystynkö mie vieläkään alottaan tätä Intian ja Nepalin matkan purkamista, veti nimittäin niin sanattomaksi koko reissu. Mahtavia maisemia, rankkoja kokemuksia ja kaikenlaista uutta tuli vastaan tuon 15 päivän aikana. Kuvia on yli 1500 ja videoitakin tais kertyä noin 70.

On mahdotonta edes yrittää välittää kuvien ja tekstien avulla sitä kaikkea mitä koin ja tunsin reissun aikana. Jotain käsitystä voi saada, mutta kaikki vaikuttavimmat ja koskettavimmat muistot on vain minun omassa päässä.

Oon tosi iloinen siitä, että koko reissun ajan oli aina joku paikallinen meiän mukana opastamassa ja näyttämässä kaikki parhaat paikat. Intiassa aika oli hyvin rajallinen, mutta pääsin kuitenkin näkemään sen mitä eniten odotinkin, eli Taj Mahalin. Se oli aivan uskomaton paikka kuin myös yksi maailman isoimmista temppeleistäkin, nimeltään Akshardham, missä vierailtiin. Taj Mahalista on paljon kuvia, mutta valitettavasti siellä temppelissä ei saanu kuvata, eikä myöskään kantaa edes reppua/laukkua tai muita tavaroita mukana.

Taj Mahalista päällimmäisenä jäi sen paikan kauneuden lisäksi mieleen se tuskallinen kuumuus ja ne ihmisten "Madam, can I take a picture with you?" kommentit. Muuten niistä muutamasta päivästä Intiassa on jääny mieleen se kuinka paljon ne ihmiset tuijotti minua, aivan kuin avaruusoliota, ja se köyhyys mitä siellä näki esim. kun matkustettiin paikallisjunalla Delhi-Agra väli. Aivan hullu ja opettavainen pari päivää!

Osa kuvista on otettu järkkärillä ja osa iPhonella, kun ei uskaltanu kunnon kameraa viedä kaikkiin paikkoihin.


 Picnic India Gate:n vierellä

 Paikallinen juna

Yritin vähän salakuvata kun ihmiset tuijotti.. :DVaikka kuinka katon nuita kuvia niin en vaan pysty käsittämään, että oon nähny Taj Mahalin. Se näytää muutenkin aina ihan maalaukselta kaikissa kuvissa... Mutta ompahan yks unelma taas toteutettu!

Olis kiva mennä Intiaan joskus uudestaan, mutta ei Delhiin kuitenkaan. Niin paljon on vielä näkemättä tuostakin maasta.Noora

2 comments:

 1. Vautsi! Pitää kyllä itekin joskus lähtä käymään Intiassa! Oon aika paljo ollu Kaakkois-Aasiassa ja siellä kans riittää niitä jotka haluaa ottaa kuvan. Mut musta tuntuu et Intiassa vielä enemmän löytyy noita kyyläreita:D
  Sulla tosi kiva blogi! Käyppä kurkkaan munki; janitaautio.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei unohin vastata silloin kun julkasin tän kommentin! Intia on kyllä jotain ihan erilaista ku ykskään muu Aasian maa... Tosi kaunis maa tavallaan, mutta ihmisistä jäi aika kamala kuva.

   Kävin kurkkaan sinun blogin silloin kohta kuukaus sitten ja jumituin selaan kaikkia ihania kuvia! ;)

   Delete