Friday, 19 September 2014

I think it's time...


Heiheii kaikki! Onko täällä enää ketään lukemassa minun höpinöitä?? Täällä päin ollaan edelleen hengissä vaikka mitään ei minusta olekaan kuulunu blogin puolella hyvin pitkään aikaan :D Mistähän sitä edes alottais ku tuntuu, ettei tätä hommaa edes osaa enää käyttää kun jostain syystä iski blogikyllästys. Mutta aloitetaan..

Eli.... Hei taas pitkästä aikaa!

Mulla on takana erilainen ja seikkailujentäyteinen kesä. Tein uusia asioita, tapasin mielenkiintoisia ihmisiä ja reissailin aina kun vain oli mahdollisuus. Niin ja urheilullisen kesäkunnon tilalle tulikin kaljamahainen ja hyvin syönyt Noora :D Alkusyksy taas sitten onkin alkanu koulun, työn ja terveysongelmien ihanalla yhdistelmällä. Mutta hyvin pyyhkii anyway!

Blogiin oon alkanu monesti kirjottaan kesän aikana jotain, mutta aina se on jäänyt. Nyt voisin jatkaa avautumisia täällä, niin on jotain mille taas naureskella ens vuonna, hehe. Mulla on esim. Bulgarian reissulta paljon kuvia, joita voisin jakaa ja myöskin muilta seikkailuilta on puhelimeen kertyny jos jonkinlaista kuvamateriaalia.

Kahen viikon päästä alkaaki jo minun seuraava seikkailu. Pitkästä aikaa lähetään kohti Aasiaa ja täysin uusia maita! :) Happy girl!!
See you again sooner or later!Noora

No comments:

Post a Comment