Tuesday, 14 May 2013

Christening party pictures


Muutama lisäys parin viikon takaiseen ristiäispostaukseen. Sain nää kaks alla olevaa kuvaa eilen juhlien kuvaajalta ja tykkäsin sen verran paljon, että pitää tännekin laittaa! Siinä muuten näkyy samalla meiän perhettä, äiti vain puuttuu :)


© www.linnanjuhlakuva.fi (käykäähän kurkkaan kuvaajan sivut, löytyy mm. ihania hääkuvia!!)
Noora

6 comments:

 1. Siis saiko sun vanhemmat lapsen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hhahaha no ei :D Pakko sanoa, että nyt sain kyllä hyvät naurut! Isovelipuolen vauva, kuten muistaakseni kirjotin ristiäispostauksessa :)

   Delete
 2. Oon kattonu koko ajan kun oon sun blogia lukenu, et oot niiin tutun näköinen. No sun siskos kans ootte kyllä niin samannäköisiä ettei ihme et olit tutunoloinen. Sun siskon tiiän kaverin kaverin kaverin kautta siis :D Eli ei ihme et sussa oli jotain tuttua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijaa, me just ollaan kyllä kuultu monesti, että näytetään aivan eriltä :D Ja jos oot Rovaniemeltä niin täällä on kyllä sen verran pienet piirit, että kaikki naamat on melkein tuttuja jostain.

   Delete
 3. Oot kuitenkin minua just sen verran vanhempi ettei olla ehditty liikkua samoissa piireissä iän takia. Mut nyt selvis tämäkin et miks olit niin tutunnäkönen :D Nyt kun miettii niin ette edes ole niin hirvittävän samannäköisiä, vaan teissä on vähän jotain samoja kasvonpiirteitä vaan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, no hyvä että selvis :D On meillä ainaki samanlainen nenä jos ei muuta hahaha!

   Delete