Wednesday, 7 November 2012

"Noora, oot Iltalehen sivuilla!"

Otsikon kommentin oon kuullu tän päivän aikana aika monta kertaa! Iltalehden sivuilla on siis menossa kaksoisolento kilpailu, johon ihmiset voivat lähettää omia kuvia ja kertoa keneltä julkkikselta näyttää. Mulla oli eilen erittäin tylsää, kun Nami oli elämänsä rakkauden luona, niin päätin sitten vitsillä laittaa kuvia menemään kyseiseen kilpailuun ja kerroin kuinka olen kuullut näyttäväni Diane Krugerilta. En todellakaan ajatellu, että yhtäkään niistä tultais julkaisemaan, mutta toisin kävi. Saatiin ainaki hyvät naurut Namin kans kun kuultiin, että siellähän mie olen Iltalehden nettisivuilla!

Laitoin muistaakseni viis kuvaa, joista sitten Iltalehden työntekijät valitsi heidän mielestään parhaan kuvan ja etti sille "kaksoisolentokuvan". Nehän valitsi sen, jossa näytän vähiten Krugerilta.. Namiki sano, että seki näyttää enemmän vaikka Michael Jacksonilta ku mie Diane Krugerilta alla olevassa kuvassa :D




"- Olen kuullut monta kertaa tuntemattomilta ihmisiltä blogissani ja Facebookissa, että näytän Diane Krugerilta. Ensimmäisen kerran taisin kuulla asiasta jo viitisen vuotta sitten, rovaniemeläinen Noora kertoo.

Nooraa ja saksalaissyntyistä Hollywood-tähteä yhdistävät samankaltaisten kasvonpiirteiden lisäksi myös upean siniset silmät, vaalea tukka ja boheemi hattutyyli."

Näin kirjoitti Iltalehti ja juttu löytyy tätä klikkaamalla, jos jollain kiinnostaa kattoa! Sanotaanko näin, että ainoa yhdistävä tekijä nuissa kuvissa taitaa olla tuo hattu ;D

Ps. Muistakaahan äänestää tuossa reunalla olevassa kyselyssä!



Noora

2 comments:

  1. Elämänsä rakkauden? Onko hänellä lapsi? Vai mitä multa on mennyt ohi? Hehe :)

    ReplyDelete
  2. Selaahan postauksia vähän taakse päin niin löydät vastauksen ;)

    ReplyDelete