Sunday, 4 November 2012

"Kuinka saada hiukset kasvamaan nopeammin"

Kyllä tää enkkusää taas näyttää parhaita puoliaan.. Or not... Mukava herätä "virkeänä" sunnuntai aamuun kun pihalla on aivan harmaata, vettä sataa ja lämpötila ei varmasti ole kovin paljoa nollan yläpuolella, sen verran kylmä on sisälläkin! Hrrrrr!
Tuli tässä mieleen, etten varmasti ole ainut tyttö, joka miettii kuinka sais hiuksista tuuheammat, pidemmät ja parempi kuntoiset. Lueskelin mm. blogeista joitain vinkkejä hiusten kunnon parantamiseen ja päädyin apteekkiin tutkiskelemaan eri vaihtoehtoja kyseiseen ongelmaan. Kävin läpi perus Priorinit sun muut, mutta nehän on ihan älyttömän kalliita! Henkilökunta tuli auttaan valinnassa ja päädyinkin sitten paljon voimakkaampaan eläimille tarkoitettuun Biotiini Forteen, joka maksoi vain noin 12 euroa. Ja ei, se ei muuta ihmisiä ihmissusiksi tai muuten vain hirveän karvaisiksi, kuten naureskelin aiemmin! ;D

Nyt on kaks kuukautta biotiini kuuria takana ja pakko myöntää, että ainakaan hiuksissa en ole minkäänlaista muutosta nähnyt. Kynsissä ehkä just ja just, on sen verran kovat ja hyväkuntoiset, etten tiiä millä saksilla näitä saa enää leikattua, haha! Mulla on kyllä aina ollu tosi hyväkuntoiset kynnet, että en sitten tiiä oliko biotiinilla yhtään mitään vaikutusta asiaan.

Lähes koko 60:n päivän kuurin ajan oon asunu täällä Englannissa, missä vesijohtovesi on "kovaa" ja sisältää paljon kalkkia. Tämän takia mulla meni hiukset ja myös iho surkeaan kuntoon kolme vuotta sitten, kun olin au pairina Lontoossa. Sama ongelma on myös tällä kertaa.. Eli ehkä olis pitäny kokeilla Biotiini Fortea Suomessa.
Toivottavasti muilla on näkynyt tuloksia kahden kuukauden kuurin jälkeen ja mie oon vaan joku poikkeus! Onko kellään lukijalla kokemusta kyseisestä tuotteesta? Mitään vaikutuksia ihoon, hiuksiin tai kynsiin? Entä onko jollain jotain vinkkejä hyvistä hiustuotteista/ravintolisistä?

Ps. Vettä tulee ku esterin perästä....... Kokoajan vaan enemmän ja enemmän! Masentavaa!!

Pps. Tuli myös rakeita äsken.... Lunta seuraavaksi?Noora

3 comments:

 1. mulla ku aloin kasvattaa hiuksia nii autto se että antoin vaa yksinkertasesti niitten kasvaa! :D ku ennen en ollu kärsivällinen ku koitin kasvattaa ja siksi leikkasin niitä aina ku malli oli tyhmännäkönen..(mutta pakostaki jossaki kohi kasvatuksessa se on..:D) nyt aloin tehdä niin että leikkaan vaan latvoja niin vähän kuin ikinä on vaa mahdollista ja sitten yhtäkkiä hiukseni oli kasvaneet puolipitkistä melkein napaan asti :) tuntu myös että auttoi se että hiero päänahkaa, sitte ostin kaikennäköisiä latva-aineita ettei kaksihaaraisia hiuksia tulisi :D sitten aloin välttelemään hiusten lämpökäsittelyä, kuivasin ja suoristin tukkaa jos oli ihan pakko.
  Pesen hiukset myös niin että laitan shamppoon vain juureen ja hoitoaineen latvoihin. sillä jostai olen kuullu et se shamppoo kuivattais niitä latvoja. sitte pesen hiukset 2-3 päivän välein ja silti ne pysyy puhtaina ja kiiltävinä:)


  ReplyDelete
 2. Käytin joskus samaa tavaraa jauhemuodossa ja parin kuukauden kohdilla alkoi näkyä tuloksia eli ehkä sullaki jos jatkat vielä toisen purkin :) Ehkä kuukauden jälkeen huomasin kynsien olevan vahvemmat tai kestävän enemmän kolhuja, mutta hiuksissa tulokset näky tuon muistaakseni kahden kuukauden kohdilla. Tyvikasvu oli kuukaudessa aina pari senttiä ku normaalisti kasvaa ehkä sentin :) Keväällä vois pitää taas uuden kuurin...

  Täällä ne mun kokemukset ja vinkit: http://pufbehaviour.blogspot.com/2011/07/pollux.html

  ReplyDelete
 3. Anonyymi, ei mulla oikeastaan oo ollu ongelmia kasvattaa hiuksia, ihan hyvää tahtia kasvaa, mutta haluaisin vaan hiukset parempaan kuntoon :D En myöskään hirveästi suorista, kiharra tai kuivaa hiuksia ja käytän kaikenlaisia korjaavia aineita.

  Mia, joo mie luinkin tuon sinun postauksen ennen kuin ehdit kommentoit ;) Pitääpä laittaa Suomeen viestiä, että lähettää mulle toisen purkin jos vaikka neljä kuukautta olis hyvä kuurin pituus ja alkais tukassakin näkymään tuloksia! :D

  ReplyDelete