Wednesday, 29 February 2012

The Classroom

Nyt on kolme työvuoroa takana ja pikkuhiljaa alkaa hahmottua, mitä minun työnkuvaan kuuluu. Työpaikkana toimii The Classroom niminen aivan uus pikkunen baari/ravintola. Alunperinhän minut otettiin sinne siivoojaksi, mutta heti "haastattelussa" pomo sano, että eihän me sinua laiteta siivoomaan vaan ovelle toivottamaan ihmiset tervetulleiksi! Eli olen ovityttö ja myös blokkari, noin puolet illasta seisoskelen ovella ja sanon "Hello! How are you?" ja hymyilen ja puolet ajasta kerään/pesen/kiillotan laseja. Perus baarihommaa..

Ennen Ausseihin paluuta mietin vielä, että en halua baaritöihin, yötöihin enkä siivoamaan. Aika hyvin kaikki kolme löytyy nykyisestä työstä :D Onneksi se paikka on kuitenkin vain maksimissaan 12 asti yöllä auki niin ei ainakaan veny aamu viiteen asti niin kuin lähes aina kun olin Onnelassa töissä. Tällä hetkellä näyttää vähän siltä, että joudun hankkimaan toisen työn kun toimin extrana ja vuoroja on noin kaks viikossa.. No mutta parempi kuin ei mitään!

The Classroomissa on yllättäen nimensä mukaisesti koulu/luokkahuone teema. Löytyy pulpetteja, liitutaulu ja vanhoja koululaukkuja.. Ruoka-/drinkkilistat on liimattu kouluvihkoihin... Pullot on koulun lukkokaapeissa baaritiskin takana... Lattiaan on maalattu hyppelyruutu... Joka kerta sieltä voi huomata jotain uusia yksityiskohtia :) Otin yks ilta sieltä muutaman kuvanki, joista ei nyt kyllä ihan hirveästi selviä baarin idea..Siinä nyt vähän pientä vinkkiä siitä, missä oon töissä :)Noora

No comments:

Post a Comment