Tuesday, 10 January 2012

Odottelua Hong Kongin kentällä..

Yritän viihdyttää itseäni iPhonen avulla kun meinaa olla vähän tylsää.
10 tunnin päästä olen vihdoin ja viimein takaisin Perthissä!

Ps. Kuva saattaa olla vähän väärän kokoinen kun tällä puhelimella yrittää lisäillä. Vieläkään en ole opetellu bloggaamista puhelimella :DNoora

4 comments:

 1. Heissuliveeei! Ihan mielenkiinnosta kyselen, kuinka sulla on varaa ja aikaa matkustella noin paljon? Eikö lennot Australiaanki maksa ihan hulluna?! Onko sulla mitään velvotteita Suomessa, vai onko lukio käytynä ja sen jälkee lähit reissaan? Millon meinasit asettua, vai ootko etes ajatellu tuommosta paikallaan pysymistä vai matkusteletko niin kauan kuin huvittaa? :) Ei millään pahalla mitään näistä kysymyksistä, vaikka tuli ehkä syyttävään sävyyn kirjotettua! Anywaaays, seuraavaa postausta Ausseista odotellessa ja lisää siitä sun tyttöystäväksi tulemisesta! ;)

  ReplyDelete
 2. Hei! Aikaahan mulla on vaikka muille jakaa ja rahaa saan töitä tekemällä :) Tän viimisimmän Suomi-reissun sponsoroi joulupukki, mutta muuten on kyllä ihan omasta pussista kaikki maksettu :)

  Suomessa ei ole oikeastaan mitään, minkä takia siellä olisi pakko olla eli ihan hyvin voi matkustella. Lukiosta pääsin 2009, jonka jälkeen oon ollu au pairina ja kierrelly maailmaa.

  Reissuilun lopetan sitten kun siltä tuntuu. En hirveästi oo mitään suunnitellu etukäteen eli I go with the flow!

  Varmasti tulee juttua tyttöystäväksi tulemisesta ja Ausseistaki lisää! ;)

  Kiva vaan saada välillä vähän erilaisempiaki kommentteja! Lisää vaan kysymyksiä jos kiinnostaa tai sitten pitää tehä ihan oma postaus jossa vastaan ihmisten kysymyksiin.

  ReplyDelete
 3. Kiitti vastauksesta! :) Vielä että onko sulla ollu ihan hirveä ikävä esim. äiti ja isää ja ystäviä ja kaikkia? Kuinka usein oot yhteydessä?
  Pidä kivaa! :))

  t. Ylläoleva anonyymi

  ReplyDelete
 4. Eipä mitään! Ei ole oikeastaan ikinä ollu hirveä ikävä ketään, mutta joskushan niitä heikkoja hetkiä tulee ja tuntuu, että olis kiva olla vaan tuttujen ihmisten ympäröimänä :)

  Tällä hetkellä on kyllä poikaystävää kamala ikävä!!

  Yhteydessä ollaan facebookin välityksellä muutamia kertoja viikossa ja Skypen kautta ehkä kerran kuussa tai vähemmänki.

  Pidän kivaa tottakai! :)

  ReplyDelete