Wednesday, 27 April 2011

Detox

Mikä: kuuri, jonka tarkoituksena on puhdistaa kroppa kuona-aineista
Miksi: liikaa herkkuja, hirveä turvotus, kevyemmän olon tavoitteleminen ja halusin myös testata itseäni, pystynkö detoxiin
Mitä: hedelmiä, marjoja, siemeniä ja vihanneksia, eikä mitään muuta
Kesto: viikko
Sivuoireet: väsymys, energianpuute, mahaoireita, pääkipu
Tulos: -2kg (nesteitä..), oikeasti kevyempi/virkeämpi olo ja hyvä mieli!


Viime kuussa päätin, että nyt pitää tehdä jotain tälle kropalle ja turvotukselle! Yritin netistä kattoa erilaisia kuureja/paastoja, mutta lopulta päädyin Detoxiin. Eli viikon ajan söin vain paljon kasviksia, en siis yhtään lihaa, enkä mitään muutakaan.


Aamupalaksi join melkein joka päivä smoothien, johon laitan banaania, omenaa, päärynää, mansikoita, pakastemarjoja ja jäitä. Aivan tosi hyvää! Oon tehny monesti kuurin loputtuaki :)


Lounaaksi join joko lisää smoothieta tai sitten tein ison salaatin, johon laitoin yleensä salaattia (valmis sekoitus: erilaisia salaatinlehtiä, porkkanaraastetta, punakaalta ja kaalta), pikkutomaatteja, kurkkua, kurpitsan siemeniä ja joitain herneen ituja tms..
Päivälliseksi keitettyjä vihanneksia ja välipalana oli mitä nyt teki mieli sillä hetkellä. Paitsi en tiiä oliko mulla mitään tarkkoja syömisaikoja koska kokoajan sai olla syömässä kun oli niin nälkä.. Loppua kohden helpottu ja vimppoina päivinä pärjäs vähemmällä. Koko viikko oli kuitenkin suht helppo, mutta ei sitä kyllä salille jaksanu mitenkään lähteä kun ei ollu yhtään energiaa. Jopa auton ratin kääntäminen tuotti tuskaa joinaki päivinä :D Niin eikä ajatuskaan oikein kulkenu... Pää löi tyhjää koko viikon ajan, niinkö täällä kirjottelinki.

Laittakaahan kommenttia tulemaan jos on jotain kysyttävää niin kerron tarkemmin!
Nyt mulla olis suunnitelmissa alottaa uus kuuri, mutta tällä kertaa kasvisten lisäksi myös lihaa, kanaa, kananmunia ja tonnikalaa. Ei sitä muuten jaksa harrastaa liikuntaa.


Täähän tuli nyt sopivasti suomen kevään aikaan! Eli kaikki nyt detox kuurille ja hankkimaan sitä kesän 2011 bikinikroppaa!! Vois joku tulla tsemppaamaan minuaki... :D
Noora

2 comments:

  1. Kuulostaa kyllä tosi rankalta syödä pelkkiä hedelmiä ja vihanneksia..hienosti jaksoit! ootko saanu myös sen 2 kiloo pidettyä poissa? :)

    ReplyDelete
  2. Olihan se välillä aika rankkaa.. Mutta kokonaisuudessa helpompi mitä aattelin :) Ja valitettavasti ei ole kilot pysyny poissa.. Helppo ne olis ollu pitää poissa, mutta nyt kävi näin :D

    ReplyDelete