Saturday, 4 October 2014

Viime hetken päivityksiä ennen reissuaKääääääk enää alle 5 tuntia aikaa lennon lähtöön!! Miten tää aika taas menee näin nopeaa, vastahan me varattiin matkat ja silloin reissuun oli aikaa vielä monta viikkoa. En kyllä käsitä vieläkään, että kohta olis lähtö.

Tuleva reissu tulee olemaan kunnon seikkailu, niin tällä kertaa mukaan lähtee järkkärin lisäksi myös GoPro kamera, niin saan hyvää videomateriaaliakin otettua. Eka kohde, johon saavutaan Suomen aikaan 2-3 aikaan ens yönä, on Intia. Siellä vietetään pari päivää ja jatketaan matkaa kohti Nepalia. Kiva päästä mulle ihan täysin uusiin maihin :)

Sovittelin äsken täyttä rinkkaa ja pakko myöntää, että tuli ikävä sitä aikaa kun kiertelin ympäri Aasiaa ilman mitään aikarajaa. Ehkä mie vielä joku päivä lähen pitkälle reissulle ilman paluulippua.

Täällä on pieni kaaos menossa ja muutama juttu pitää vielä jotenkin tunkea rinkkaan, niin parempi pistää kone kiinni. See you in few weeks!!

Ps. En usko, että pääsen päivittelemään blogia tai facebookia, mutta instagramiin yritän välillä lisäillä kuvia. Eli nimellä lamiavitanoora löytyy minun profiili sieltä :)


Noora

2 comments:

 1. Ooooi oon just haaveillu Nepalista! Toivottavasti kirjotat siitä postauksen ku tuutte takasin :)! Tsemppiä Intiaan, se voi olla aika shokki...
  Jatkatteko Intiasta ja Nepalista vielä jonnekin vai kuinka pitkä matka teillä tulee olemaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin kirjotan! :) Ollaan kaks viikkoa ja nuissa kahessa maassa.

   Delete