Monday, 22 September 2014

Our trip to Bulgaria


Barcelonan reissun jälkeen kävin myös siis Bulgariassa. Siitä reissusta onkin jo yli 2kk ja tänään oli eka kerta kun kävin kunnolla läpi kaikki siellä otetut kuvat. Huomaa, että on ollu vähän muuta menoa koko loppukesä...

Me tosiaan oltiin matkalla siskon kans ja majoituttiin siskon kaverin luona, kun se oli siellä matkaoppaana silloin, kiitos vielä Annelle mahtavasta seurasta ja majapaikasta! :) Vietettiin 10 päivää rentoutuen Kultahietikolla, juhlien ja hyvin syöden. Muutaman kerran käytiin Varnassa ja myös Burgas tuli nähtyä. Sää ei täysin ollu meiän puolella, mutta huippu reissu oli joka tapauksessa!

Rusketuksen, uusien kokemusten ja ostosten lisäksi Bulgariasta jäi myös ikuinen jälki ihoon. Otettiin nimittäin pikkusiskon kans samanlaiset tatuoinnit siellä. Instagram seuraajat onki nähny jo paljon matkakuvia ja myöskin tän tatuoinnin.

Nyt nää monet kuvat saa kertoa enemmän meiän reissusta:
Paljon tuli ainaki poseerattua ja hymyiltyä pikkusiskolle, joka jakso napsia kuvia. Ihana muuten kattella lomakuvia näin vesisateen säestämänä. Kyllä taas tällä hetkellä veri vetää kohti ulkomaita ja reissukuume vaan kasvaa. Hmm, jospa sitä lähtis työharjoitteluun ulkomaille viideksi kuukaudeksi joulun jälkeen..?

Laitan lisää reissukuvia tulemaan taas joku toinen sateinen ilta ;)Noora

8 comments:

 1. Otitko uuden tatuoinnin?

  ReplyDelete
 2. Tykkään ihan sairaasti sun blogista:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla näin pitkän hiljaiselon jälkeen! :)

   Delete
 3. Aivan ihana blogi! Rakastan matkustelua ja sun blogia lukiessa matkakuume nousi ihan kivasti ;) Täällä on niin ihania kuvia kaikilta reissuilta ja kyllä se kateus tuli myös, kun katsoin postauksen missä oli esittelyssä kaikki maat missä oot käyny :D Olisi unelmaa päästä matkustelemaan noin paljon! Uutena lukijana mulle tuli pari kysymystä mieleen eli mikäs reissu sulla on seuraavana tiedossa ja mikä olet ammatiltasi? :) Innolla ootan jo uusia postauksia (niitä odotellessa voin onneksi lueskella vanhoja postauksa), ihanaa lokakuuta sulle Noora! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuli tosi hyvä mieli tästä sinun kommentista! :)

   Itseasiassa vähän yli 5 tunnin päästä istun koneessa matkalla kohti Intiaa. Pari päivää menee Intiassa ja sitten Nepaliin. Semmosen seikkailu olis tällä kertaa tiedossa :) Kirjottelen sitten parin viikon päästä miten meni. Nyt teen koulun ohessa myyjän hommia, mutta oon siis ylioppilas ja tällä hetkellä opiskelen merkonomiksi. Tulevaisuuden ammatista en vielä tiiä ;)

   Niin ja hei tervetuloa lukijaksi tänne!!

   Delete