Thursday, 15 May 2014

Vähän kuulumisia taas


Mie voisin taas jauhaa siitä kuinka poikki oon, mutta ehkä tällä kertaa jätetään se aihe käymättä läpi ja kirjottelen vaihteeksi jostain kivemmasta.

Lähetään vaikka siitä, että JUSTIN TIMBERLAKE OLI AIVAN MAHTAVA! Oltiin tosiaan sen konsertissa maanantaina kuuden hengen porukalla ja jokainen meistä tykkäs kyllä ihan älyttömästi. Kylmät väreet tuli ja myös kyyneleet nousi silmiin kun vihdoin ja viimein pääsi näkemään sen tyypin, jonka keikasta on haaveillu yli 10 vuotta. Olis niin huippua mennä kattoon sitä heti uudestaan! Pitääpä lisätä instagramiin @lamiavitanoora muutama video sieltä jos jollain kiinnostaa nähdä/kuulla.

Harjottelusta on jo kaks kolmasosaa ohi, alkaa siis näkymään valoa tunnelin päässä vihdoin hehe. Viikonloppuna oltiin Lappeenrannassa järjestämässä muotinäytöstä ja mm. Miss Suomi 2014 oli mukana. Oli aika kiva päästä kattomaan miten tuommosia tapahtumia järjestetään. Huomena sitten meen bongaileen uusia potentiaalisia malliehdokkaita Itikseen, tulkaa moikkaamaan jos joku lukija siellä sattuu olemaan! ;)

Oon kyllä oppinu tuolla harjottelussa paljon ja nähny kaikkea uutta ja erilaista. Muutamia julkkiksiakin on tullu vastaan ja kiva huomata, että ihan "normaaleja" ihmisiä ne neki on. En sitten tiiä onko nuo malli-/missipiirit sitten sitä missä haluan tulevaisuudessa olla töissä. Saas nähdä.

16 päivää jäljellä ja sitten pääsen ulkomaille! En malta oottaa sitä, että saan vaan löhötä auringossa, maistella uusia ruokia ja rentoutua kunnolla. En oo kohta pariin vuoteen ollukaan missään rantalomalla niin onhan se jo aikakin päästä! Ei meinaa tämmönen 24/7 matkakuumeilija kestää ilman ulkomaanmatkoja... :)

Mulla on vielä niitä Rovaniemen kuvia jäljellä, niin laitan ne tähän postaukseen kuvitukseksi.
Kääk nyt jännittään vielä Suomen pelin loppuhetkiä! Hyvää yötä kaikille!Noora

No comments:

Post a Comment