Tuesday, 6 May 2014

I'm slowly drifting


Hei ihan oikeasti nyt alkaa tää uupuneisuus riittään! Miten mie edes voin olla näin väsyny ja rasittunu yhen työharjottelun takia?? Niin on kyllä muutkin meiän luokkalaiset, jotka on tasan samassa tilanteessa tällä hetkellä. Ollaan vähän väliä pidetty kriisipalavereita, lähinnä ruuan tai shoppailun merkeissä, jotta järki pysyis päässä.

Vappu meni erittäin rauhallisesti, kuten instagramin kuvasta näkeekin. Silloin nukahin tosiaan kaverin nojatuoliin, joten hylättiin ulosmenosuunnitelmat siihen ja alettiin kattomaan Maa aikojen alussa ykkösleffaa ja jatkettiin vaan mässäilyä.

Mulla on sunnuntaina tän kuukauden viiminen vapaapäivä ja sitten onkin semmonen kiva 19 päivän työputki ennen viikon lomaa. Miten mie oikein jaksan? Sitä mietin aina kun se karu totuus muistuu mieleen..

Ainiin ja naisille tuttu ongelma esiintyy samalla kun tämä uupuneisuus ja alitajunnassa muhiva stressi on yllä. Oon nyt viikon ajan vaan herkutellu ja syöny tosi epäterveellisesti. Ihan kuin se muka tois paremman mielen ja enemmän energiaa :D Kyllähän se ehkä tuokin. Hetkeksi. Nyt mie yritän tsempata edes sen osalta, muuten mie jatkan vaan turpoamista..

Mie painun nyt sänkyyn imemään kaiken sen energian mitä ehin ennen kuin suuntaan taas aamulla kohti mallitoimiston saloja. Hyvää yötä!

Noora

No comments:

Post a Comment