Thursday 1 March 2012

My neighbourhood

Kävin eilen illalla auringonlaskun aikoihin lenkillä ja kattelemassa vihdoin miltä tässä lähiympäristössä näyttää. Tai no lenkillä ja lenkillä.... Kävelin ja otin paljon kuvia :D Tää meidän katu on suht iso tie ja tässä on paljon ihan normaaleja omakotitaloja. Tästä meiltä ei kuitenkaan tarvi mennä ku tuohon 50metrin päähän ja kääntyä kohti rantaa niin alkaa perus talot vaihtumaan luksuslukaaleihin! Jännää miten selvästi sen rajan näkee mistä alkaa "rikkaiden alue" ja missä muut ei niin rikkaat majailee.







Kivan kokosia omakotitaloja...


Perthin keskusta näkyy taustalla :)







En valita näistä maisemista kyllä yhtään :) Vitsit kun tän koko maan sais siirrettyä Suomeen ja Englantiin.... Tai edes vähän lähemmäksi!!



Noora

4 comments:

  1. Voi että mikä ihana blogi! Löysin tämän tuolta Mungo-Annan kommenttiboksista, ja nousi saman tien yhdeksi lemppareista: kahlasin eilen monta tuntia vanhoja postauksia läpi... :D

    Olis hei kiva jos tekisit jonkun "esittelyn" ittestäs, en oikein pysynyt mukana näissä sun kuvioissa kun oot niin paljon matkustellut jne :)

    Oot todella kaunis :)

    ReplyDelete
  2. Voi vitsit!! Kiitos ihan hirveästi! Oon just menossa töihin ja en voinu olla hymyilemättä äskeistä bussimatkaa kun tuli niin hyvä mieli :)

    Tottakai voin tehä "esittelyn" itestäni! Varmaan on muutama muukin joka ei oo pysyny kärryillä :D

    xx

    ReplyDelete
  3. totta, sinun blogia on mahtava lukea..vaihtelua ainaisiin bile blogeihin:) keep going!!<3

    ReplyDelete