Monday, 20 February 2012

Caversham Wildlife Park

Maijalle tuli äiti ja hyvä kaveri+sen äiti kylään tänne Perthiin ja ne halus mennä kattomaan Australian eläimiä eläinpuistoon niin menin sitten mukaan kun en ollu vielä aikasemmin käyny. Cavershamin puisto ei ole ihan tavallinen, vaan siellä pääsee tosi lähelle kattoon/koskeen eläimiä. Olihan se ihan mahtava päästä silitteleen koalaa ja hengaileen kenguruiden kans :)

Meille kerrottiin, että koalat syö vain ja ainoastaan eucalyptus puun lehtiä, eikä niiden tarvi juoda mitään kun ne saa tarvittavan nesteen lehdistä. Energiaa niillä on vaan sen verran, että jaksaa olla hereillä 4 tuntia vuorokaudessa, eli 20 tuntia menee nukkuessa. By the way Nam on antanu mulle lempinimen koala bear, koska oon aina niin väsyny..
Yks ei niin söpö emu tähän väliin :DKenguruiden elämä ei varmaan paljoa poikkea koalien elämästä, ainaki yhtä rento meininki näytti olevan! Suurin osa vaan loikoilí maassa mitä ihmeellisimmissä ja rennoimmissa asennoissa. Aivan mahtavia eläimiä! Voisin ottaa muutaman mukaan lemmikiksi Suomeen.
Aika söpöjä vai mitä!


Noora

No comments:

Post a Comment