Tuesday, 11 October 2011

Pacific Seed

Nyt on hyvä aika kirjottaa töistä kun ei ole lähelläkään maisseja! Enää ei tee pahaa kattoa kuvia pelloista sun muista kun tiiän, etten tuu enää ikinä tekemään samoja hommia! Melkein kaks ja puol kuukautta kärsin Pacific Seed nimisellä yhtiöllä ja siellä tuli koettua niin hyviä kuin huonojaki hetkiä.. Pakko myöntää, että työmaisemia ja-kavereita saattaa vähän olla ikävä, mutta itse työtä ei sitten ollenkaan!

Työt alko yleensä klo.6 (joskus 7 tai 8) ja loppu siinä 2-5 aikoihin. Eniten tehtiin 'detasselingia' eli revittiin maissien kukkia ja tulevia kukkia ja kuokittiin pitkiä 'sorghum' (durra suomeksi, en oo ikinä kuullukkaan...) viljakasveja. Välillä hoidettiin myös auringonkukkapeltoja, tutkittiin puuvillapeltoja ja heiteltiin kasteluputkia.. Loppuajasta päästiin sitten valmistelemaan kypsyneitä maisseja 'corn shedille'. Nyt tulee taas kunnon kuvapostaus, mutta kahen ja puolen kuukauden aikana on valitettavasti ehtiny enemmän kuin muutama kuva kertyä ;)


Kaikki hyvä loppuu aikanaan... Haha, oikeasti oon tosi tyytyväinen, että työt on loppu ja ansaittu loma alko!

P.s. meiän liftaaminen ei oikein sujunu odotusten mukaan! Pari tuntia ehittiin tienposkessa seisoa kunnes päätettiin hypätä Greyhound bussiin, joka lähti yheksän aikaan.. Darwinissa ollaan oltu kaks yötä ja tänä yönä, eli tuossa 5,5h päästä, lähtee lento kohti Balia!Noora

No comments:

Post a Comment