Monday 7 February 2011

Big Day Out

Annin hostisä päätti olla oikein kiva ja osti meille liput eilisille Big Day Out festareille! Olin aikasemmin miettiny, että haluaisin mennä kattomaan Angus & Julia Stonea, mutta en halua maksaa siitä $155:ia. Ilmainen lippu kyllä yllättäen kelpas!

Käytiin kattomassa Lupe Fiascoa, Plan B:tä, SIA:a, John Butler Trioa, M.I.A.:a, Kid Kenobi & Mc Shureshockia ja Angus & Julia Stonea.Olishan siellä ollu mm. Rammsteinkin, mutta niitten keikka jätettiin väliin jostain kumman syystä..

Tässä vähän aussityttöjen housumuotia.. Lahkeet on saman mittaset mitä alushousut ja joillain oikeasti vilkkuu paikat jo vähän liikaa!



Lupe Fiasco


 
 
 
Plan B, oli yllättävän hyvä! Olisin lisänny videonki, mutta se oli aivan sumea.

 
 
Välillä kuvailtiin muitakin kuin artisteja.. grr.




 
Taustalla oleva noin 60v nainen veti aikamoisia ketkutusliikkeitä tuossa keikan aikana :D
 
 
John Butler Trio, päivän ehdoton suosikki ja yllättäjä!!

 
 
 
Angus & Julia Stone, juurikin niin söpöjä mitä odotin.

 
 
 
Ja vähän lisää ihania yhteiskuvia..
 






Muutama Rammstein fani



Tulipa pitkä postaus, mutta pitkä oli päiväkin! Pe-su tuli nukuttua 4-5h per yö, nyt taitaa olla siis unien paikka!


Ps. kävin la Mr. T:n kans leffassa kattomassa Christina Aguileran ja Cherin Burlesque -leffan ja se oli kyllä aivan hyvä! Suosittelen! Mukana myös Eric Dane ja Cam Gigandet, aaah!



Noora

4 comments:

  1. Eli siellä taitaa olla muotia nyt tuollaiset revityt sortsit..vai mitkä ne nyt on? miten muuten tykkäät muotisuuntauksista siellä? iskeekö suhun, ja eroaako paljon euroopan muodista? mikä siellä on nyt todella "in"? sori ku kyselen..mutta itsepähän otit puheeksi :D

    ReplyDelete
  2. Ei haittaa yhtään, mukava vaan jos joku haluaa tietää lisää ja kysellä! :)

    Täällä käytetään tosi paljon shortseja ja ne on hyvin hyvin lyhyitä! Niin naisilla kuin miehilläki! Lyhyempiä siis kuin Suomessa ja Euroopassa. Tyttöjen shortsit on korkeavyötäröisiä. Jos on viileämpi ilma niin aussit laittaa silti shortsit jalkaan, mutta yläkroppaan enemmän vaatetta. Hupparia ja semmosta.

    Aussimiehet käyttää paljon avonaisempia toppeja kuin suomalaiset.

    Kukkamekkoja löytyy ihan joka vaateliikkeestä ja niitä käytetään joka paikassa. Pubeissa ja baareissaki.

    Niin ja jos baarimuodista puhutaan niin minun ranskalainen kaveri sano, että tytöt täällä näyttää ihan prostituoiduilta ja se pitää täysin paikkaansa! Jalat paljaana, tosi korkeat korot kengissä ja mekot peittää pyllyn just ja just, tai no ei aina.. :D

    Aussien tyyli on ehkä vähän rennompi mitä Euroopassa, ei kuitenkaan paljoa eroa. Täällä oon rakastunu mekkoihin ja kaikkiin ihaniin kesävaatteisiin, tykkään siis! Paitsi siitä "ihan liian lyhyt hame/mekko" -muodista en tykkää yhtään..

    ReplyDelete
  3. Onko sulla MIA:sta kuvia:o??

    ReplyDelete
  4. Kuvia ei tullu otettua mutta yks video siitä löytyy :)

    ReplyDelete