Monday 10 January 2011

More Summadayze

Breakfest festarit oli järjestetty keskelle ei mitään, Summadayze taas ihan keskustaan. Muutenkin oli aivan eri meininki, mutta molemmista kyllä tykkäsin ja kovasti! Vois tähän heti alkuun sanoa, että tästä postauksesta on tulossa pitkä ja Pharrell Williamsin täyteinen, joten jos ei tykkää Pharrellista niin kannattaa ihan suosiolla skipata koko teksti :D On nimittäin tulossa "muutama" kuva ja video tästä rakkaudesta!

En oikeasti voi tajuta sitä kommenttien määrää mitä sain lauantaina! Miehet ja NAISETKIN tuli sanomaan mulle, että näytän kauniilta ja tosi moni kehu minun silmiä! Yks tyttö halus jopa ottaa minun kans yhteiskuvan, koska olin sen mielestä "amazing" :D Hassua! Olen otettu. Eli kaikki suomalaiset sinisilmäiset tänne vaan jos haluaa kuulla kehuja!




Tinie Tempah:

 
 
Pharrell Williams (N.E.R.D.):
 
Pharrel ystävällisesti nosti kaks tyttöä yleisöstä lavalle, mutta nää kaks ääliötä alko sekoileen niin eipä ehtiny kauaa nauttia siitä erikoisuudesta :D Pieni myötähäpeä tuli tyttöjä kohtaan..

 

 

 She wants to move
 

Joku nainen ojensi Pharrellille alushousunsa, taitaa miehellä olla kunnon kokoelma jo kotona kun on niin naisten suosiossa :D

 
 
 
Hypnotize U



Toivottavasti pääsen vielä joskus uudestaan kuunteleen (ja kattomaan) N.E.R.D.:iä! Oli ihan loistava keikka, saatto olla Pharrellin ansiota EHKÄ..



Festarilook






Ja vimppana muttei vähäisimpänä oli David Guettan keikka:







G6

Memories
 


 
 Ja kotimatkan viihdyttäjä:



Semmoset oli nää festarit tälleen erittäin lyhyesti kerrottuna :D Seuraavat on jo vähän yli kuukauden päästä!! Uujea!


Ps. kuulin eilen, että Pharrell Williams oli ollu yhellä Perthin klubilla jatkoilla, ja nyt harmittaa ettei lähetty Sarahin kans Summadayze after partyille! Kuulin myös toisen jutun, joka harmittaa vieläkin enemmän! Minun unelmien baarimikko on kihloissa!! ITKU! No ei muuta ku uusia ******eita bongaileen!



Noora

3 comments:

  1. Hienoa että ihmiset sielläki huomaa tuon sinun jäätävän kauneuden, ja nuo sun silmät :)

    ReplyDelete
  2. Jotenkin taidan arvata kuka on tämän kommentin takana..

    ReplyDelete