Wednesday, 23 June 2010

Uusi alku

Noniin tästä se alkaa! Nyt pitäis sitten lähteä kehittelemään ihan omaa ja uutta blogia ilman Sallan tai muun kaverin tukea! Iik! Tarkoituksena on jatkaa melkeimpä samalla linjalla, mutta valitettavasti ilman ihanaa Lontoota ja sen tuomia erikoisuuksia. Mulla on täällä tällainen oma hovikuvaaja (ja -kampaaja) pikkusisko, jota aijon käyttää hyödykseni ;) Se taitaa aavistaakin sen jo. Tai itseasiassa arvas jo varmaan kun kerroin, että alan pitään omaa blogia, hah!

Tänään kävinki heti jo ulkomailla kun tämä Rovaniemi alko kyllästyttään. Tarkoitus oli hakea Haaparannan IKEAsta vaaterekkejä ja hengareita, mutta vaaterekit oli väliaikaisesti loppunu niin eipä ne hengaritkaan mukaan lähteny. Käytiin sitten vain nauttimassa IKEAn lihapullista ja voi että ne oli taas niin hyviä!


Ihana ajaa pitkästä aikaa, vaikka mokilta ei ollakkaan vältytty! Niin ja hei jos tänne jostain syystä eksyy joku uus lukija niin tiedoksi, että oon just tullu 7,5kk:n -au pair reissulta Lontoosta! Tässä linkki minun ja Sallan Lontoo blogiin http://sweetavenuesn.blogspot.com/.

Nyt sitten hakemaan sitä omaa tyyliä ja juttuja tänne. Vielä tämä on vähän suunnitteluvaiheessa, mutta päätin kuitenki alottaa jo kun niin poltteli!!


Noora

1 comment:

  1. jee noora, uus blogi uudet kujeet. Nyt ainaki näyttää hyvältä ;>>

    ReplyDelete