Tuesday 21 January 2014

Treat others the same way you want them to treat you


Tuo otsikon lause...

” Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.”


...on ehkä tärkein lause, minkä olen oppinut viime aikoina.

Ärsyttää kaikki kaksnaamaset p*skiaiset, jotka esittää oikein kivaa, mutta puhuu kakkaa selän takan kuitenkin. Mulla ei oo aikaa semmosille ja ne saaki lähteä ja on jo lähteny minun elämästä pois. Ei tätä elämää kannata tuhlata semmosiin ihmisiin, jotka ei oikeasti välitä :) Eikä semmoset ihmiset ansaitse edes olla sinun elämässä silloin.

Onneksi on vielä olemassa ihania ja aitoja ihmisiä, joihin voi luottaa. Mulla on monta semmosta kaverina onneksi! Koulustaki oon saanu jo tosi hyviä kavereita, mahtavia tyyppejä!!

Nami on itseasiassa opettanu mulle tuon tärkeän lauseen. Se muutenkin sanoo aina kaikkea viisasta, jota en ihan heti aina sisäistä, mutta myöhemmin tajuan, että sehän oli taas oikeassa. Pitää alkaa enemmän kuunteleen sen viisauksia ja oppimaan ne heti...

Loppuun vielä muutama kaverikuva:


Hahahah my buddies



Monen monta ihanaa ihmistä puuttuu tuosta, mutta ei tähän millään kaikki mahtuis


Ps. Enhän mie edelleen todellakaan laske päiviä, mutta ENÄÄ KOLME YÖTÄ JÄLJELLÄ!!!



Noora

Sunday 19 January 2014

Enjoy your time here


Ainiin voisin vissiin kirjotella minun ihanasta Rovaniemen lomasta jotain!!

Loma alkoi hautajaisilla eli surullisissa merkeissä, mutta onneksi sen jälkeen sai lomailla, eikä tarvinnu stressata mistään. Loma meni just niinkö pitiki eli söin paljon, näin kavereita, pelasin mummon kans korteilla, kävin Napapiirillä moikkaamassa joulupukkia, rentouduin (yritin ainaki), juhlin tapsantansseja, kävin ekan kerran elämässäni poroajelulla ja nautin vaan olosta Rovaniemellä. Niin ja kävin maailman parhaassa Wingstonissa viis kertaa 9 päivän sisällä hahah!

Tässä kuvia minun lomasta aikajärjestyksessä:


Pikkuveli esitteli mulle uuden sovelluksen haha..

Muistelin omia yo-juhlia...

Tuli hirveä nälkä tän kuvan takia!! Voisko joku lähettää mulle tuota parasta ruokaa?!



Semmonen oli minun joululoma :) Rovaniemi on ihan paras paikka!



Noora

Saturday 4 January 2014

I see fire





Noora

Thursday 2 January 2014

What does the heart say?


Mie viimeksi neljä päivää sitten lisäsin tänne kuvan. Se oli muuten hyvä, mutta siinä olis pitäny olla yks pieni muutos verrattuna viime vuoteen. It should have been "Two years together" instead of "one year".

Kuvaan tuli kommentti siitä, että meillä on pakko olla suuria tunteita pelissä mukana, kun palattiin noin 10 kuukauden erossa olon jälkeen yhteen. Kommentoija on ihan oikeassa.

Mie en oo edelleenkään löytäny ketään, kenen kans tuntisin samoin kuin Namin kans. Se on ainoa ihminen, jonka kans voisin kuvitella meneväni naimisiin ja hankkivani lapsia ja perheen. Minusta tulis ehkä maailman onnellisin tyttö, jos mie joku päivä olisin Mrs N ja me voitais olla koko loppuelämä yhessä :)

Ennen mulla ei edes käyny mielessäkään mikään perheen perustaminen tai naimisiin meno... Todennäköisesti sen takia, ku oon tavannu vaan vääriä miehiä ja suurin osa niistä on ollu aikamoisia täysluusereita (nätisti sanottuna siis, koska kukaan ei halua kuulla ku sanon todelliset adjektiivit hehe). Meinas minun ja Namin yhteenpalaaminenki unohtua yhen täysluuserin takia, mutta onneksi järki palas takasin tähän päähän ennen kuin oli liian myöhäistä. Hyi.

Enhän mie nuita asioita vielä halua, mutta tulevaisuudessa todellakin! Mie tiiän kyllä, että Nam on tosi hyvä isä ja se olis erittäin hyvä isäehdokas minunki tuleville lapsille. Ja meiän hääpäivä....... Ja yhteiset lomat..... Jne jne jne... Mutta joo ei läheskään vielä! Pitää keskittyä tähän tän hetkiseen elämään nyt, eikä suunnitella vaan tulevaisuutta!

Taas mie täällä avaudun, mutta eikö tää blogi nyt oo vähän sitä avautumistaki varten ;D Kaverit ei varmaan jaksa kuunnella kuinka paljon mulla on ikävä Namia, niin tungen nää jutut tänne sitten haha!


 Kuvituksena toimii kesän 2012 kuvat, kun hirveästi ei ole uusia tullu otettua VIELÄ...


AINIIN HEI! AIVAN IHANAA MYÖHÄISTÄ JOULUA JA UUTTA VUOTTA TEILLE KAIKILLE!



Noora