Tuesday 29 October 2013

Emotional baby


Ihana Isa linkitti tämän facebookissa ja pakkohan se on täällä jakaa kun oli sen verran ihana :)


"Äiti on laittanut YouTubeen videon vasta kymmenkuisesta tyttärestään, jolla on käsittämätön kyky eläytyä hänen äitinsä laulaman, koskettavan kappaleen sanoihin. Kun äiti alkaa laulamaan Rod Stewartin My Heart Can't Tell You No, kuuntelee pieni tyttö liikkumatta paikallaan. Yhtäkkiä kaunis kappale ottaa hänet valtaansa ja pieni tähtisilmä alkaa kyynelehtiä, hiljaa ja liikuttuneena.

Vauvan reaktio on käsittämätön, varsinkin hänen ikänsä huomioon ottaen. Video myös koskettavuudessaan hakee vertaistaan. Katso video alta."



Teksti lainattu täältä.



Noora

Sunday 27 October 2013

Little things which make me happy






Noora

This is how I feel now


Nyt mie uskon yhen asian, mitä mulle moni ihminen on sanonu jo monta kertaa. Nimittäin sen, että isossa (tai miksei pienemmässäki) uudessa kaupungissa on vaikea saada kavereita, kun kaikilla on omat piirinsä ja juttunsa, eikä niihin ihan helposti pääse mukaan.

Tällä hetkellä tuntuu just siltä. Ja on itse asiassa tuntunu jo hetken.

Kavereitahan mulla on täällä vaikka kuinka monta, mutta kaikilla niillä on ihan omat kaveripiirit. Mulla ei ole sitä porukkaa, jonka kans vois viettää aikaa ja tehä kaikkea kivaa. Kaikki se puuttuu tästä Helsinki-elämästä.

Suurin osa minun vapaa-ajasta on menny kotona touhutessa, mutta nyt siihen tulee muutos. Ens viikolla alkaa toinen työ ja alan myös käymään salilla, eipähän tarvi miettiä miten käyttää koulun ulkopuolisen ajan. Ehkä mie joku päivä saan jonkulaisen sosiaalisen elämän kehiteltyä täälläki :)

Pakko siis myöntää, että oon yksinäinen ja mulla on ikävä kavereita ja perhettä/sukulaisia!


Kuva yheltä kivalta kesältä muutama vuos taakse päin... Ihana Jenni



Nyt nukkumaan, että jaksaa taas huomena olla töissä ja sitten loppuuki syysloma ja jatkuu normaali arki.

Ps. Mulle on viime aikoina tapahtunu muutama semmonen juttu, mitä ei oikeasti ikinä tapahu, niin oli sitten pakko koittaa onnea lotossaki, ei tullu jättipottia mulle :D



Noora

Thursday 24 October 2013

Kesäkuntoon 2014 ja tällä kertaa ihan oikeasti!


Mie oon tykänny urheilusta ihan pienestä pitäen ja silloin lapsena tuliki kokeiltua kaikennäköisiä lajeja. Lukiossa olin liikunnantunneilla aktiivinen ja kävin myös vapaa-ajalla salilla ja juoruilukävelylenkeillä tyttöjen kans. Olin siis liikunnallisesti aktiivinen ja sainkin liikunnasta täyden kympin.

Lukion jälkeen saleilu jatku ja kun muutin Englantiin niin etin paikallisen kuntosalin johon liityin. Sama homma jatkui myös Australiassa viime vuoden (2012) toukokuuhun asti, kunnes lähdin Aasian reissun kautta taas Suomeen.

Sen jälkeen urheilullinen elämäntapa on lähteny jyrkkään alamäkeen. Kahden käden sormilla voi laskea niin salikerrat kuin myös lenkkeilyt sun muut urheilut. Eli yli vuoteen en ole urheillu oikeastaan yhtään ja se on tosi outoa, kun kuitenkin ennen liikuin paljon.

Nyt kun muutin Helsinkiin niin hommasin itselleni 20 kerran kortin yhdelle Pasilan salille ja aattelin, että sillä saan motivaation takaisin. Arvatkaapa kuinka monta kertaa oon käyny? No tasan sen yhen kerran, jolloin lähinnä tutustuin saliin. TOTAL FAILURE!

I Love Me -messuilta sain onneksi vähän lisää motivaatiota. Messujen jälkeen mulle soitettiin Elixialta, kun olin muistaakseni osallistunu johonki kilpailuun. Ne pyysi minua tutustumiskäynnille ja siitä sitten seuras se, että hommasin itelleni 24kk:n sopimuksen heidän salilleen. Voitin sieltä messuilta myös 50€:n lahjakortin yhdelle toiselle kuntosalille ja sillä rahalla teetin itselleni eilen kehonkoostumusmittauksen. Siitäkin sai vielä lisää motivaatiota uhreilullisen elämän alottamiseen.

Tällä kertaa päätin, että asetan itselleni tavoitteita ja myös onnistun niissä!






Noora, joka tykkää ihan liikaa herkuista ja ruuasta ja sängystä ja laiskottelemisesta ja kaikesta mikä ei vie liikaa energiaa, mutta siihen tulee nyt muutos!

Wake up and dream again





Noora

Wednesday 23 October 2013

Elämäni ensimmäinen kerta


Hyi tuntuu, että vieläki pyörii päässä viime yön jäljiltä! Käytiin poikien kans Tukholman risteilyllä ja viime yön paluumatka oli ihan kamala! Meiän chileläisen vahvistuksen sanoin yö oli aivan "Voi viiitu!" kun sattu joku kiva myrsky laivan reitille ja laiva heilu maailman eniten ikinä! Heilumisen määrästä kertoo hyvin se, että ihmiset oli kuulemma oksennellu vessoihin ja käytäville, enkä kyllä ihmettele yhtään, oli siinä itelläkin pidättelemistä. HYI!

Menomatka meni onneksi paremmin. Vietettiin iltaa pelaillen, naureskellen, syöden, juoden ja vähän tanssienki. Perillä Tukholmassa sato ja tuuli sen verran, että ei ihan hirveän kauaa viihdytty maissa. Käytiin syömässä (Burger Kingissä ja mäkkärissä hyi!) ja tutkimassa muutaman liikkeen tarjontaa. Tarkotuksena oli taas ottaa hirveästi kuvia aurinkoisesta Tukholmasta, mutta sää ei ollu yllättäen minun puolella niin kuvatki rajottuu vaan sisällä otettuihin kuviin.

Mulla oli semmonen bonuskortti, niin matka makso 5€ per henkilö ja hyttiki kuulu hintaan. Tää oliki elämäni ensimmäinen Tukholman risteily ja pakko sanoa, että seuraavat matkat hoidan edelleenki mieluiten lentokoneella, oli sen verran kamala yö :D





Kaikille viime vuosien aikaisilla veneretkillä on ollu pikkusen lämpimämmät oltavat... Voisinko voittaa lotossa ja päästä johonki lämpimään??



Noora

Monday 21 October 2013

Long weekend with my siblings


Pikkusisko ja-veli tuli pitkäksi viikonlopuksi tänne pitämään mulle seuraa, shoppailemaan, syömään ulkona ja käymään lintsillä valokarnevaaleilla. Miehän en paljoa shoppaillu kun opiskelijan budjetti on mitä on.. Käytiin kuitenkin muutaman kerran syömässä ja lintsillä hengailemassa. Oli muuten eka kerta kun olin huvipuistossa lumisateessa, enkä kyllä halua kokea samaa uudestaan.

Nyt tulee sekalaisia järkkäri+iPhone kuvia meiän pitkästä viikonlopusta.


 Iltapala+aamupala.. "Mutta lomalla saa syyäkki paljon karkkia"

 Toppatakki päällä ja talvikengät jalassa... Ja silti oli kylmä!




Tuli nälkä ku muisteli kaikkia hyviä ruokia mitä syötiin...

On muuten aika hauskaa ku niin monet täällä asuvat sanoo mulle, ettei ne vois ikinä asua Rovaniemellä ku siellä on niin kylmä, mutta voin kyllä sanoa, että täällä on ihan hiton paljon kylmempää sen hiton merituulen takia!!! Ikävä Rovaniemen ilmastoa jo nyt! Sori nyt kaikki Helsinkiläiset, mutta ootte väärässä tuon sään suhteen!


Ps. Mulla alko loma ja huomena ulkomaille!!



Noora