Friday 31 August 2012

Gold Coast: Surfers Paradise

Australian East Coastin reissun seuraava kohde Sydneyn jälkeen oli Gold Coast. Brisbanessa oli tarkoitus käydä, joten päätettiin heti, että onhan se pahamaineinen Surfers Paradisekin nähtävä! Vietettiin siellä vain yks yö ja kaks päivää, joten ei onneksi ehditty näkemään sitä väkivalta- ja huumekulttuuria, josta olin kuullut. Aussit ja varsinkaan Surfers Paradisen läheltä olevat ihmiset ei tykkää yhtään kyseisestä paikasta juurikin sen hulluuden ja teennäisyyden takia.

Meille se paikka näytti vaan parhaat puolensa kun hengailtiin siellä vain niin vähän aikaa. Aivan ihana ranta, jonka varrella on tarpeeksi iso pikkukaupunki ja meininki on mitä rennoin! Rantakadulla näky tyttöjä bikinit päällä rullailemassa lonkkarilla, miehiä kruisailemassa erikoisilla pyörillään, nauttivia ihmisiä ja kellään ei näyttäny olevan kiire yhtään mihinkään. Mahtava lomapaikka siis ainakin hetkeksi!





Meillä kävi tuuri ja saatiin hotels.comin kautta varattua meidän tasoon nähden ihan todellinen luksushotelli yhdeksi yöksi ja vielä halpaan hintaan! Muistan kun me mentiin respaan kirjautumaan sisään niin respan nainen sano avainkorttia antaessaan, että "Enjoy the views!!". Siinä sitten mietittiin, että mihin ollaan oikein menossa kun työntekijä vielä nuin erikseen sano. Perillä paljastuikin sitten niin upeat maisemat joelle ja vähän merellekin, ettei työntekijä turhaan kehunu!






Fiilis oli katossa jo ennen hotelliin pääsyä, mutta kyllä se luksushuone kruunas kaiken! Jätettiin tavarat hotellille ja lähdettiin tutustumaan ympäristöön. Koko alueen pääsee helposti kiertämään ja näkemään kävellen kun kaikki on siinä lähellä. Eka päivä meni siis oikeastaan vaan tutustuessa ja fiilistellessä sitä paikkaa.






Toinen päivä alkoi buffet-aamiaisella, jonka jälkeen keskityttiin sitten käymään niissä paikoissa, jotka todettiin edellisenä päivänä uudestaan käymisen arvoisiksi. Rantahan se oli meidän ykköskohde ja siellä viihdyttiinkin suurin osa ajasta. Aurinkoa me ei ehditty ottaan, mutta kuvia senkin edestä! Esimerksiki tuo bannerin kuva on tältä Surfers Paradisen kakkospäivältä.










Blue Mountains veti sanattomaksi, mutta kyllä Surfers Paradise ylsi melkein samaan ellei jopa ihan tasoihin :)




Gold Coast on ehdottomasti semmonen paikka, minne voisin mennä milloin vain uudestaan lomailemaan! Siellä voi hyvin yhdistää kaupunki- ja rantaloman kun se kaupunki tosiaan on aivan siinä meren rannalla. Menkää käymään jos liikutte siellä nurkilla!!

Ps. Ei yhtään haluta mihinkään lämpimään rantalomalle nyt kun tämmösiä kuvia kattelee..... Ei yhtään ei...



Noora

Thursday 30 August 2012

Viikonloppu lakumyyjänä ja hiusmuutoksia!

Ikinä en oo miettiny, että mie tulisin joku päivä olemaan myyjänä metrilakukojussa, mutta nyt on sekin sitten koettu. Oli kyllä yllättävän mukavaa puuhaa ja päivät meni hurjaa vauhtia kun oli niin kivoja asiakkaita ja työkaverit vieressä, joiden kans pysty höpötteleen kaikkea :) Yks asiakas jopa sano mulle, että luuli minun olleen siinä työssä jo pitkään kun meni kuulemma niin hyvin. Hahhah ei kiitos lakumyyjän hommasta uraa kuitenkaan!! Muutama karkki ja laku tuli maisteltua siinä samalla niin tais kyllä metrilakukiintiö täyttyä aika hyvin..






Kuten kuvista näkyy viikonloppuna oli vielä blondit hiukset, mutta eilisen kampaajakäynnin jälkeen nää ei hirveän blondeilta enää näytä! Toive oli vähän tummempi juuresta ja muuten vaaleat. Juuri ei ole se ainoa tummempi tällä hetkellä... Pakko myöntää, että en tykkää oikeastaan yhtään ja Namiltaki tuli sarkastinen kommentti "Nice hair...". No mutta eiköhän tämä tästä vaalene ajan kanssa ja jos ei niin sitten vaan laitan lisää vaaleaa väriä tumman päälle!





Nukkumaan...


Noora

Friday 24 August 2012

Jipiii töitä!!

Täällä järjestetään tänä viikonloppuna Rovaniemen Wanhat Markkinat ja meikäläinenhän sai sieltä töitä! Oon siis metrilakumyyjänä aivan koko viikonlopun eli tulkaahan moikkaamaan jos satutte olemaan lähellä!! :D Nyt lounastamaan äitin kanssa, että jaksaa olla ahkerana!


Noora

Sunday 19 August 2012

Skatergirls

Nonniin nyt on lämpimät ilmat loppunu niin pääsee tännekin vähän päivitteleen! Anni tosiaan kävi kylässä tuossa alkuviikosta ja kuten aina, otettiin kuvia ja naureskeltiin. Noloilta tilanteilta ei tälläkään kertaa vältytty! Pikkusisko jälleen kerran mukaan kuvaajaksi ja myös kuvattavaksi, skeittilaudat kainaloon ja auton nokka kohti Ounasvaaraa!










Vielä kun oppis rullailemaan ihan oikeasti... ;)



Noora

Friday 17 August 2012

Good excuse!

Tässä on hyvä syy olla päivittämättä blogia!




Öljyt pintaan ja lisää väriä hakemaan!



Noora

Tuesday 14 August 2012

Huh huh hellettä!

Eihän ne kesäsäät oo vielä minnekään kadonnu, mittari näyttää kahtaviittä ja taivaallakin on vaan muutama pilvenhattara! Aamupäivä meni parhaan kaverin parhaassa seurassa juoruten ja aurinkoa palvoen ja illemmalla tulee sitten Aussikamu Anni kylään! Luvassa taitaa olla tuttuun tapaan kuvien ottamista ja aivan mahtavia juttuja ;) Hyvä päivä!





Noora

Monday 13 August 2012

Granny's old photo album

Eilen illalla tuli vaikka mitä inspiraatioita päähän, joten oli pakko alkaa toteuttaan niitä! Etin tarvittavia tavaroita, laitoin hiukset kuntoon ja käskin pikkusiskon avustajan hommiin. Välillä tulee mieleen joitakin hyviä kuvausideoita, mutta harvoin niitä lähtee toteuttamaan ainakaan nuin äkkiä. Mahtavista ideoista huolimatta lopputulos ei ihan ollu sitä mitä toivottiin, lähinnä meitä vaan nauratti :D Mutta mutta tämmösiä kuitenkin saatiin aikaiseksi..









Löytykö yhtään kivaa kuvaa? Lemppareita? :)



Noora

Saturday 11 August 2012

The first Simerock day

Eilen alko täällä Rovaniemellä Simerock nimiset pikkufestarit ja käytiin siellä nauttimassa Jukka Pojasta ja ihan jäätävästä ilmasta. Yleisö oli vähän liian nuorta minun makuun, mutta välillä onneksi pääsi pakoon k18 alueille. Jukka Pojan keikka oli hyvä, mutta huomas, että se on muuttunu paljonkin siitä millainen se oli 2007 (tai 2008?) Simerockissa. Ei enää ollu yhtä viihdyttävä oma itsensä, mutta aivan hyvinhän se veti kuitenkin. Kohta lähetään toiselle päivälle mukana lähes toppavaatteet!! Mikään ei oo inhottavampaa ku pihalla kylmässä seisominen!






Nyt polkemaan kohti Ounaspaviljonkia!



Noora

Friday 10 August 2012

I WANT YOU I NEED YOU I LOVE YOU I MISS YOU LIKE CRAZY

Nyt löyty kyllä niin must see leffa, etten malta oottaa, että nään sen!!! Taitaa olla viime vuoden elokuva, mutta telkkarissa näytettiin kuitenkin traileria siitä ja mukana on sen verran itseäni koskettavaa materiaalia, että pakko on nähdä! Tuo tunne kun näkee toisensa pitkästä aikaa ja sitten onkin jo aika taas sanoa heipat..




Onko joku jo nähny kyseisen pätkän??



Noora

Tuesday 7 August 2012

Night night! xx

 
 

 Halusin vain tulla sanomaan hyvää yötä kaikille ja I love my boyfriend!



Noora

My Aussie buddy!

Melkein koko eilispäivä tuli vietettyä Tervolassa, lähellä Rovaniemeä, missä asuu yks minun hyvistä kavereista. Aussikamu Anni asuu siis siellä ja viimeksi oltiin nähty kesällä 2011 (täältä löytyy viime vuoden juttu)! Ehdittiin hengailla noin 5 tuntia ja sinä aikana tuli höpöteltyä taas kaikkea ja otettua kuvia, kylläpä oli ehtiny tulla ikävä! Meillä oli niin huippuja hetkiä Ausseissa, että niistä olis voinu jauhaa vaikka kuinka monta päivää putkeen :) Olispa ihanaa kun sais kaikki mahtavat ihmiset lähelle, eikä aina tarvis ikävöidä!


Annin Paavo-kisu..




Muistan meiän aivan ensimmäisen tapaamisen Ausseissa.. Kaikki mistä puhuttiin kolahti niin hyvin ja molemmat vaan sano kokoajan "Niin mieki!"/"Niin minustaki!". Sama meno jatku eilen kun heti ekana huomattiin, että oltiin valittu samat paidat päälle ja ekat höpöttelyt sisälsi taas "Niin mullaki!" -lauseita! Oli huippua! Anni tuu kylään pian!!

Ps. En muuten saanu sitä mansikanmyyjän paikkaa....



Noora

Monday 6 August 2012

Buttermilk "plays" with her "friends"

Pikkusisko ollu taas asialla.... Se näytti mulle huvittavan videon, kattokaa! :D





Noora

Saturday 4 August 2012

"Sulla on kaks makkaraa mahassa, toinen on lenkki ja toinen grillimakkara!"

Totuushan kuuluu lasten suusta.. Ihana rehellinen 11-v pikkuveljeni kommentoi näinkin ihanasti mahaani. Pitää vissiin jatkaa tätä piilossa ruskettumista, eikä mennä yleisille paikoille tätä makkaramahaa esittelemään :D




Täällä tosiaan on kunnon auringonottokelit! Pitää nauttia vielä kun voi!



Noora

Friday 3 August 2012

London Olympics 2012

Kai se pitää minunki yhden postauksen verran höpötellä edes jotain olympialaisista.. Kovin montaa lajia en oo kyllä seurannu, mutta ainahan mulla on uimahypyt kiinnostanu! Sikspäkkejä ja hyvännäkösiä miehiä, mmmm ai että!! Pikkusisko näytti mulle hauskoja kuvia näistä niin ihanista hyppääjistä. Nauttikaa....









Kuvat löytyy täältä.

Kaunista vai mitä....? Minun ehdoton lemppari on tuo viidennessä kuvassa oleva hyppääjä!



Noora