Tuesday 31 August 2010

Miljoona tyttöä bikineissä

Käytiin eilen tyttöjen kans Kauppayhtiössä hengailemassa ja "biitsillä" ottamassa muutamia kuvia. Nyt on just semmonen aika, että monet lähtee opiskelemaan tai töitä tekeen toiselle paikkakunnalle niin ei ehkä enää nähdä toisiamme yhtä usein kuin tällä hetkellä. Pitäis siis useammin ihan varta vasten lähteä ottamaan kuvia yhdessä niin on sitten jotain mitä muistella kun kaverit on kaukana!

Tämmösiä kuvia saa aikaseksi kun yhdistää neljä tyttöä ja pienenpieni väsymys kaikilla.



Raappanalta ilmestyy huomena uusi 'Maapallo' niminen albumi, joka kuulostaa aika kivalta! JukkaPoika ja Stepaki levyllä mukana :)



Ps. Kerro Rosa HETI kun sulla alkaa ärsyttään, että sinun naama näkyy joka jutussa täällä ;)



Noora

Sunday 29 August 2010

Meikkileikkejä

Rosan innoittamana päätettiin pikkusiskon kans piristää lauantai päivää kokeilemalla Twiggy meikkejä omaan naamaan. Luulin ennen meikkausta, että kyseinen meikki olis suht helppo tehdä, mutta voin kertoa, että se on hyvin kaukana helposta! Meillä meni varmaan pari tuntia siinä sotkuja pyyhkiessä ja väriä naamaan laittaessa, eikä lopputulos edes ollut hyvä :D Kuvia oli kuitenki pakko ottaa Rosan pyynnöstä niin tässä nyt tulee muutama:




Jos haluaa kokeilla samaa niin kannattaa laittaa paljon tummemmat meikit mitä meillä oli! Eihän nuo oikein näy kuvissa kunnolla..





Noora

Saturday 28 August 2010

Together is better than alone

Friday 27th August 2010



 
Hyvää yötä!
 
 
Noora

Friday 27 August 2010

Thursday 26 August 2010

Summer is gone

Varpaat jäässä, kaikilla flunssa, mittari näyttää alle kymmentä astetta, uudet opiskelijat tulee kaupunkiin.. Kyllä huomaa, että on syksy tuloillaan! Onneksi ihanat kaverit lämmittää mieltä vaikka ulkona oliski kylmä :) Päivällä kävin kattomassa serkun ja sen poikakaverin uutta kämppää ja ilta taas meni Jennin ja Rosan kans Wingstonissa maailman parhaimmilla siivillä ja höpötellessä kaikkea. Tällä(kin) kertaa taisin olla aika paljon äänessä, mutta onneksi tytöt jaksaa, tai ainaki esittää jaksavansa ;), kuunnella minun juttuja!


Jälkkäriksi vähän Makuunin karkkeja..

Käytiin myös Ounasvaaralla kävelemässä ja ottamassa muutamia kuvia



Tuolla takilla muuten selvisin koko viime talven Lontoossa. Täällä tuo menee ainoastaan syksyllä/keväällä eli kohtahan minun pitää vaihtaa jo astetta paksumpaan!

Nyt jatkuu Tyler Wardin kuuntelu. Jenniki just ilmoitti rakastuneensa. Hyvän yön biisi kaikille, kuunnelkaahan!



Noora

Everyday is like Sunday

Tää viikko taitaa olla ensimmäinen tänä vuonna, ettei mulla ole yhtään mitään tekemistä. Ei töitä, ei reissuja, ei kavereita tulossa kylään, ei oikeastaan mitään sovittuja juttuja. Päivätki menee ihan sekaisin kun ei tarvi miettiä mitä tapahtuu minäkin päivänä. Toivottavasti tähän tulee muutos mahdollisimman pian!

Loppukesältä:



Vaasan pojat tutustutti meidät road tripillä tähän cover biisiin ja sen seurauksena oon jumittunu kuunteleen muitakin Tyler Wardin esittämiä biisejä.



 Nyt syömään mansikoita ja jugurttia, nam!




Noora

Saturday 21 August 2010

I love traveling more than anything!

Nyt on just hyvä aika muistella viime kuun Kreetan matkaa. Kuvat ehkä vähän lämmittää mieltä täällä viileän syys-sään keskellä! Oltiin siis perheen kans kaks viikkoa Kreetalla rentoutumassa, ottamassa aurinkoa ja nauttimassa kaikesta, mitä täältä ei löydä. Oli kyllä aivan täydelliset säät ja ihanaa ruokaa! Matkustelemista rakastan yli kaiken, mutta pakko myöntää, että kreikkalainen ruoka tulee ihan hyvänä kakkosena perässä ;)



Greek night


Hania

Paradise

Seuraavan kuvan miehen (+muiden yhtä ihanien) takia sydämeni jäi Kreetalle..

 
 
 
Noora